Герой соцмереж, який шукає кохання, розповів «КП», про яку мріє даму серця

, Олена Сідорова

7986«Чоловік 50 років, середнього зросту, добродушний, усміхнений, вірить у диво… Познайомиться з жінкою для створення сім’ї...». Такі рядки у передноворічну ніч опублікувала на своїй сторінці у соц­мережі киянка Альона Олішевська і прикріпила візитку Олександра Кожуховського з села Водяне Новоукраїнського району. Пост цієї дівчини набрав такого поширення, що побачила його і «КП».

 «…На Хрещатику я присіла на автобусній зупинці. Хотілося швидше зазирнути в подарунок. Чоловік, який стояв поруч, підійшов і почав розмову. Він приїхав на зустріч із жінкою в Київ, але не сподобався їй.

– Вона, напевно, мільйонера хотіла. А я звичайний... У вас немає жінки хорошої, яка хоче вийти заміж?

– Може і є...

Чоловік на вигляд – звичайний роботяга. Відчувається добре серце. Що там було раніше у нього, я не питала.

– Познайомте мене, будь ласка, з хорошою жінкою. Ви допоможете мені, я знаю.

Я подивилася вгору, у небо...

– Що – Бог допоможе? – запитав він із посмішкою.

Я кивнула.

– І Бог, і ви, – сказав він і простягнув мені свою візитку.

Ого, подумала я, он як для знайомств візитки роблять, – посміхнулася трояндочці на ній і роду занять Олександра. Згадався фільм «Закоханий за власним бажанням». Як вона, міська, поїхала в село… Хто знає. А може…».

За місяць публікацію цієї дів­чини у соцмережі поширило понад півтисячі користувачів. Зрештою, цікавість перемогла і «КП» зателефонувала Олександрові й запитала, чи знайшов він свою любов. На момент дзвінка чоловік саме їхав до чергової потенційної коханої.

– Мені надходили дзвінки від багатьох жінок, але щось не склалося, – розповідає чоловік. – Ще з молодості життя поламалося і досі ніяк не налагодиться. Один раз офіційно був одружений, є двоє дітей. Взагалі я женюся на день-два-місяць. Була в мене одна-друга-третя… Багато де бував на побаченнях, їздив по всій Украї­ні. Шукаю...

І в таких любовних пошуках Олександр живе більше десяти років. Нині його вимоги – дама серця має бути від 40 до 55 років.

– Оголошення давав у газетах, в інтернеті, жодного толку, – каже чоловік. – Хочу просту жінку, щоб була хорошою людиною. Мені важко самому. У мене плодорозсадник, пасіка, город соток 15... Навіть якщо буде без нічого – нехай. Село у нас вимирає, хочеться якогось життя. Якщо з дітьми – нехай буде.

Олександр займається вирощуванням дерев і квітів, має свою невелику пасіку, «Жигулі», хату. Але якщо жінка забажає, згоден переїхати до неї.

– Налаштуємо там плодорозсадник, перевеземо пасіку, будемо хазяйнувати, квіти жінці даруватиму, – запевняє чоловік. – Я вмію грати на гармошці, сам пишу музику. Гроші заробити можу. Довірливий, не ревнивий, якщо немає на те причин. Просто хочу хорошу жінку.

Якщо котрусь із наших читачок від цього одкровення Олександра Амур вразив у саме серце – телефонуйте у редакцію (094) 939-04-30 і запитуйте контакт потенційного жениха.

7989 7990

7988 7987

e-max.it: your social media marketing partner