Перший в області МакДональдз відкрили в Олександрії

, КП

17567Перший в Кіровоградській області ресторан швидкого харчування МакДональдз відкрили в Олександрії 13 листопада. Першими відвідувачами о 9 ранку стали 26 вихованців Центру соціальної допомоги та реабілітації «Джерело життя» – це діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки. Їх гостинно зустріли біля закладу, провели до зали і безкоштовно пригостили гамбургерами, картоплею фрі, напоями, а найменші дітки отримали ще й іграшки.

– Це перший МакДональдз у Кіровоградській області і 96-й – в Україні. Унікальність закладу в тому, що він знаходиться в центрі України на трасі міжнародного значення М-30, що об’єднує схід і захід, – розповів директор закладу Антон Дементьєв.


Офіс Президента назвав цю трасу Дорогою Єдності.


Площа – близько 470 квадратних метрів. Посадкових місць у залі – 123. На терасі – 122 місця для відвідувачів. Для дітей є дитячий майданчик. Усередині працюють 10 цифрових терміналів самообслуговування. МакДрайв має дві лінії.


– Ми турбуємось про безпеку і під час повітряної тривоги проводиться евакуація всіх співробітників і відвідувачів. Після відбою приблизно через годину відновлюється робота закладу, – наголосив Антон Дементьєв.

 

175681756917571

ПОЧАТОК ІСТОРІЇ


Вперше публічно про плани збудувати МакДональдз в Олександрії стало відомо у січні 2022 року.


Тоді міський голова Сергій Кузьменко зазначив, що перемовини з представниками ресторану тривали майже рік.


«Я радію, бо МакДональдз – це не тільки бургери і картопля фрі, це великий іноземний інвестор і 100 робочих місць», – казав тоді Сергій Кузьменко і додав, що у 2021 році Олександрія увійшла в топ-10 українських міст із найбільш сприятливим бізнес-кліматом та ефективним економічним урядуванням.

 

17574


17570ДОВІДКОВО:


Компанія МакДональдз є світовим лідером у галузі швидкого обслуговування й налічує понад 40 000 закладів у більш ніж 120 країнах світу, які щодня обслуговують близько 70 мільйонів відвідувачів.


Україна стала 102-ю країною, де почала розвиватися мережа МакДональдз. 24 травня 1997 року поруч зі станцією метро «Лук’янівська» в Києві відкрився перший заклад МакДональдз у країні.


Компанія «МакДональдз Юкрейн Лтд» є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні: у розвиток мережі МакДональдз та інфраструктури нашої держави компанія вже вклала близько 225 мільйонів доларів.

МІСІЯ МАКДОНАЛЬДЗ


Наша місія: створювати приємні моменти задоволення смаком – легко для кожного.


Саме так ми живимо і плекаємо громади. Ми подаємо смачні страви, з якими люди почуваються добре, в зручних місцях, у зручний час та за доступними цінами. Ми наполегливо працюємо, щоб забезпечити швидкість, асортимент та індивідуальний підхід, яких очікують наші клієнти. Ми не просто обслуговуємо клієнтів – ми створюємо приємні моменти з усією легкістю, гостинністю та надійністю, за які нас знають та люблять.

ЦІННОСТІ МАКДОНАЛЬДЗ


Основою бренду є і завжди було слідування основним цінностям, які визначають, хто ми є і як ми керуємо нашим бізнесом і закладами.


Ми щодня живемо нашими цінностями та використовуємо їх для прийняття рішень – великих і малих. Так ми створюємо той МакДональдз, якому можуть довіряти наші люди та клієнти.


Від початку повномасштабного вторгнення компанія МакДональдз надає допомогу жителям України, які постраждали від війни. У її рамках роздали більше 235 тисяч продуктових наборів. Ця програма працює і сьогодні. Також діє волонтерська програма і компанія разом із «Фундацією Дім Рональда МакДональда» надає медичне обладнання, завдяки якому лікують важкі поранення.

 

17573

 


17572

 

Ця історія розпочалась ще до війни. Олександрія на карті МакДональдза в світі – це показник того, що місто розвивається і стає видимим для компаній зі світовим ім’ям. Дякую МакДональдзу за таку інвестицію, за майже 100 робочих місць! Дякую за знак якості для нашого міста! Дякую всім, хто вірить в Олександрію!


⊲ Сергій Кузьменко, Олександрійський міський голова

 

 

 

 


текст: Ірина Іванова
фото: Олександрійська міська рада

e-max.it: your social media marketing partner