Слідство: Діані Хріненко проломили череп, зламали руку та щелепу

,

08889Слідство у вбивстві 16-річної Діани Хріненко з Суботців Знамʼянського району встановило, що школярку вбили тупим твердим предметом, зламавши кістки основи та склепіння черепа, тіла нижньої щелепи та праву кисть. Про це повідомляє прес-служба Ленінського районного суду Кіровограда.

Зокрема зазначається, що наразі слідство не встановило, яким саме предметом убивця наніс дівчині смертельні травми.

«За версією слідства, 25.08.2019 року близько 01:30 чоловік, пересуваючись на автомобілі, який надав йому у користування громадянин К, по с.Суботці, Знам’янського району Кіровоградської області, помітив як зі сторони центру с.Суботці направлялась раніше йому незнайома Хріненко Д.О. та розмовляла по мобільному телефону. В цей момент у підозрюваного виник умисел на вбивство. Діючи умисно та цілеспрямовано підозрюваний за допомогою невстановленого слідством предмета, поверхня якого має тупі тверді властивості, спричинив Хріненко Д.О. тілесні ушкодження кісток склепіння черепа, неповного перелому діафіза другої п’ясткової кістки правої кісті, повного осколкового перелому тіла нижньої щелепи, пошкодження остистого виростка четвертого поперекового хребця. Смерть наступила внаслідок черепно-мозкової травми, яка супроводжувалася переломами кісток основи та склепіння черепа», – йдеться у повідомленні.

Тіло школярки убивця перевозив на задньому сидінні машини.

Як уже повідомляла «КП», останки дівчини знайшли навесні цього року під час польових робіт. Експертизи встановили, що належать вони Діані Хріненко.

08890Дівчину поховали у липні.

А 14 серпня польська поліція затримала підозрюваного у вбивстві школярки. Учора 28-річного Миколу доставили до Ленінського районного суду для обрання міри запобіжного заходу.

На суді була мама убитої Діани. Жінка не зводила очей із підозрюваного. Олена Хріненко заявила, убивця її дитини повинен отримати максимальну міру покарання.

Рідні ж підозрюваного не вірять, що Микола убивця. Переконані, поліція призначила цапа-відбувайла.

Правоохоронці тим часом наголосили, мають достатньо доказів, аби довести вину 28-річного Миколи.

Нагадаємо, учора Ленінський районний суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою впродовж двох місяців без права внесення застави.
e-max.it: your social media marketing partner