Близнюкам, яких рятували усім миром, знову потрібна допомога

,

06784Про близнюків – Владика і Максима, які народилися передчасно, «КП» уже розповідала. Хлопчики з першої секунди почали важку боротьбу за життя – їм діагностували гідроцефалію головного мозку, спастичний тетрапарез, проблеми з суглобами, низький гемоглобін, слабкі сердечка... Півроку діти провели в лікарні. Нині малим виповнився рік і вони мають усі шанси навчитися ходити, але для цього потрібна тривала реабілітація, на яку в родини бракує коштів. Бабуся близнюків звертається до всіх небайдужих допомогти їм стати на ніжки.

– Бог дав мені щастя мати онуків. Вони – моя радість, моє життя і мій біль. Рік усім миром нам допомагали рятувати їхні життя, хоча нам не давали й одного проценту надії. Я всім вам дуже вдячна. Але зараз знову звертаюся за допомогою, – благає бабуся хлопчиків – Тетяна.

Після лікування в родини лишилося 75 тисяч гривень боргу і він зростає, бо хлопчики на штучному вигодовувані, потрібні підгузники та дороговартісні преперати для їх лікування, масажі. А ще потрібен басейн і багато іншого. Щомісяця необхідно 7-10 тисяч гривень.

– Зараз ми на лікуванні. Медики запевняють, у Владика і Максима є надія ходити, сидіти і до 6 років майже повністю відновитися, – каже жінка і сподівається на допомогу небайдужих.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4149 6293 9323 3929 (Бойко Тетяна Вікторівна).
e-max.it: your social media marketing partner