Кропивничанка перемогла у конкурсі «Місіс Україна»

,

05377«Кропивницький, корона наша!», – одразу по завершенню конкурсу краси «Mrs. Ukraine World», який відбувся у столиці 19 вересня, поділилася радістю Маргарита Полякова (дівоче прізвище Лещенко) у соцмережі. Із шістнадцяти заміжніх красунь, котрі продемонстрували вроду, талант і власні досягнення у кількох номінаціях, журі віддало корону «Місіс Україна» саме представниці Кіровоградщини. Тепер молода мама і дружина захищатиме честь країни на міжнародному конкурсі у Китаї.

– Щаслива своїй перемозі! Тепер намагатимуся гідно представити Україну на всесвітньому конкурсі, – поділилася враженнями з «КП» Маргарита Полякова і додала, для неї це була генеральна репетиція перед світовим турніром краси.

Переможниця каже, перед виходом на сцену хвилювалася, але це відчуття її не вибило з рівноваги.

– Хвилювання було, але це відчуття, неначе адреналін, викликає приємну залежність, я його постійно потребую. Найбільше хвилювалася за те, як заспіваю пісню, але не сфальшивила і все пройшло чудово, – продовжує красуня і зазначає, всі учасниці виступили гідно. – За лаштунками конкурсу панувала дуже дружня атмосфера, всі учасниці підтримували одна одну і допомагали.

Маргарита зауважує, нині існує стереотип, що конкурси краси не для заміжніх. Однак вона переконана, саме такі змагання вселяють упевненість у жінку, підтримують її віру у власні сили.

– Чомусь склався такий стереотип, що заміжня жінка, уже може не дбати про свою красу. Це не так, необхідно любити себе, розвивати свою особистість і обов’язково дбати про красу і її показувати. Саме для підтримки віри у себе й існують такі конкурси, – розмірковує щойно обрана Місіс України.

Після перемоги в українському турнірі краси Маргарита Полякова довго не відпочиватиме. Каже, одразу почне готуватися до всесвітнього, який відбудеться у січні у Китаї.

– Конкурс «Місіс Світу» триватиме цілий тиждень і складатиметься із кількох номінацій. Треба буде представити національний костюм, себе як особистість, свій соціальний проект, розповісти про сім’ю… Також будуть відві­­дини різних благодійних заходів. Тому попереду багато роботи, аби гідно представити рідне місто і Україну на увесь світ, – підсумувала Маргарита Полякова.

 

фото: із соцмережі

e-max.it: your social media marketing partner