Жителька Устинівки виграла в лотерею 100 тисяч гривень

,

03719Жителька Устинівки Ольга Коваленко виграла у лотерею 100 тисяч гривень. Майже 19 років жінка намагалася упіймати вдачу за хвіст і нарешті їй це вдалося. Гроші планує витратити на погашення кредитів, які брала на лікування чоловіка.

– У вас у студії я вже 11 раз! Слава Богу! 24-го (червня – «КП») у мене був день народження і кума подарувала шість квиточків. І ось я під номером 24, мене викликали в студію… Я дуже вдячна, – раділа своїй удачі жінка у прямому ефірі лотерейного розіграшу.

У студії Ольга Коваленко перемогла у грі «Багаті та відомі», вигравши 50 тисяч гривень, а заодно отримала нагоду поборотися у супер-грі за півмільйона. Для цього монета мала вказати число, на яке примножиться 50-тисячний виграш, – двійку, п’ятірку чи десятку.

– Цієї миті я чекала майже 19 років. Я граю з першого тиражу, – продовжувала щиро розповідати у студії жителька Устинівки.

Перед тим як запустити розіграш, Ольга Коваленко перехрестилася. Монета вибила двійку, а відтак виграш у 50 тисяч вона подвоїла. Під час прямого ефіру жінка схвильовано передала привіт кумі і наголосила, що наступною за виграшем має їхати вже та.

«КП» вдалося розшукати переможницю. Жителька Устинівки і нині емоційно ділиться пережитим.

– Щотижня купую п’ять-шість квитків. Колись брала і по 50 штук. Коштують вони від трьох до 12 гривень. Із виграшів були невеликі суми – 300-400 гривень. Коли не вдавалося купити квитки, можна вважати, тиждень не вдався. Кумів усіх підсадила на це діло, – ділиться з «КП» жінка. – У день виграшу моя донька саме святкувала день народження, але в студії я так хвилювалася, так у мене тряслися губи, що не могла і слова привітання передати…

Співрозмовниця «КП» каже, гроші ще не отримала, а щойно це станеться – триматиме в банку. За виграш Ольга Коваленко планує погасити кредити.

– Кошти витрачу на погашення кредитів, які брала на лікування чоловіка. На жаль, врятувати його не вдалося, але доля послала мені можливість розрахуватися з боргами. З одного боку приємно, що мене вітають, а з іншого – страшно, бо дехто думає, що це величезна сума, яка в мене вже є. Ні, її ще немає! І одразу, як тільки отримаю, залишу в банку, – наголосила вона і додала, і далі гратиме в лотерею. – Грати не покину! Почну ще більше брати білетів. Прошу людей – не заздріть, купуйте, грайте і вигравайте!

фото: azart.in
e-max.it: your social media marketing partner