Потрібна допомога: крихітні близнюки, яких рятували усім миром, – у вкрай важкому стані

, КП

02715Тримісячні близнюки Максим і Владик, які народилися передчасно і яких рятували усім миром, знову потребують допомоги – дітям діагностують набряк головного мозку! Єдиний шанс на нормальне життя хлопчикам може подарувати шунтування. Рідні благають небайдужих про допомогу, адже фінанси сім’ї уже вичерпані.

– Хлопчики народилися передчасно. Тоді у доньки відкрилася кровотеча, а дітки були у важкому стані, – розповідає «КП» бабуся Тетяна. Тоді завдяки волонтерам, лікарям, усім небайдужим ми впоралися. Нещодавно малим знову стало зле. Їм діагностували гідроцефалію головного мозку. А в одного ще й крововилив був, схоже на інсульт. В іншого – збільшився череп

.
Врятувати життя хлопчиків може шунтування. Але в родини немає коштів на подальше лікування.


– Зараз їх готують до шунтування. Це наш єдиний шанс. Шунти пообіцяли виділити безкоштовно. Але потрібні кошти на подальше лікування. Ми вже витратили близько 30 тисяч гривень за два тижні. Скільки ще потрібно буде – не знаємо. Нещодавно мені самій зробили операцію, тому грошей нема. Саме тому вимушені звернутися за допомогою до небайдужих. Ми так чекали на їхнє народження, – крізь сльози каже Тетяна.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку»: 4149 6293 9323 3929 (Бойко Тетяна Вікторівна).


Деталі за телефоном: (098) 868-99-76

e-max.it: your social media marketing partner