Пісня «Тисячі доріг» музичного гурту зі Знам’янського району підірвала соцмережі

,

02291Пісня «Тисячі доріг» вокально-інструментального ансамблю «Місто доріг» із Богданівки Знам’янського району просто підірвала соцмережу. За короткий проміжок часу сотні переглядів і схвальних відгуків зібрали звичайні хлопці і дівчина. Напевно, саме так і приходить успіх. А поки від нього у молодих музикантів не запаморочилася голова, «КП» розпитала у солістки Дарини Валової, як живеться гурту.

–«Тисячі доріг» – це наша колективна творчість. Ми разом писали слова і музику, за один день зняли кліп, змонтували, самі були й операторами, і режисерами, – розповідає Дарина і додає, це друга їхня написана пісня, але перша, на яку відзняли відео. – Перша пісня, яку написали разом, називається «Вставай, Україно!». Але її ми ще не записували.

Гурт зовсім молодий. У квітні виповниться рік, як хлопці і дівчина зібралися­ разом. Нині їх п’ятеро: Владислав Москаленко – соліст і грає на ритм-гітарі, Олександр Запарій – соло-гітара і бек-вокал, Дмитро Орлов – бас-гітара, Андренік Геваргян – ударні й Дарина Валова – солістка. Майже всі учасники – аматори, без музичної освіти, лише Даша закінчила музичну школу.

– Хлопці ще навчалися в школі і там почали грати. Звісно, вони виступали на різних шкільних заходах. Якось я прийшла до школи і побачила їхній виступ. Тоді подумала, ну, нічого собі! А потім моя вчителька запропонувала з ними заспівати, бо у них не було солістки. Я спробувала і у нас все добре вийшло. Тоді ж і вирішили займатися разом, – розповідає співрозмовниця «КП» і додає, одразу пішла у Богданівсь­кий будинок культури, аби домовитися там про репетиції. – У клубі мене всі знають, тож прийшла туди і кажу: «Є хлопці, можуть добре грати і співати, можна у вас проводити репетиції?». Нам зраділи і дали добро.

02290

За короткий час, що молоді музиканти грають разом, вони вже встигли написати кілька пісень і навіть презентувати їх на різних фестивалях.

– На фестивалі-конкурсі Гранд-талант, що проходив у Вільногорську, ми отримали перше місце, – хвалиться солістка гурту. – Ще брали участь у «Чута-фесті», багато виступали на різних заходах, які проводить знам’янська громадська організація «ФРІ», виступаємо у клубах і скрізь, де нас кличуть. Коли бачимо, що є можливість взяти участь у фестивалі, то – ноги в руки і їдемо. Але часто собі це не можемо дозволити, бо ще не маємо достатньо грошей. Зараз збираємо кошти на інструменти, бо нині граємо на тих, що є у клубі.

Можливо, молодим музикантам вдалося б зробити і більше, проте нині четверо хлопців навчаються у кіровоградських вишах, а один – в одинадцятому класі Богданівської школи. Дарина ж працює фотографом. Така зайнятість не дозволяє збиратися часто. Грають лише по суботах, зізнається співрозмовниця «КП».

Більшість пісень гурту «Місто доріг» на патріотичну тематику. Дарина Валова каже, це їхній принцип.

– Першу пісню «Вставай, Україно!» написали у такий час, коли на сході йде війна, тому звісно нас це дуже зачепило. Ми – українці, тому співаємо лише українською. Це наша позиція, бо ми патріо­ти, – наголошує солістка.

Такому успіху першої відео­роботи у соцмережі учасники гурту неабияк радіють.

– Нам приємно, що люди нас сприймають, розуміють нашу творчість. Ми співаємо поп-рок і радіємо, що цей музичний напрямок має свого слухача. Нас це дуже надихає, – каже Дарина Валова і запевняє, у резерві музиканти мають ще кілька написаних авторських пісень, які скоро почують шанувальники.

e-max.it: your social media marketing partner