Новий відлік: «КП» відсвяткувала столітній ювілей

,

02101Дожити до ста – справа непроста. Зустріти такий поважний ювілей можуть лише ті, чиє серце б’ється і горить, як у молодості. «КП» це вдалося. Газета зі столітньою історією, неймовірною долею і мудрим колективом переступила віковий рубіж і зробила впевнений крок у наступне століття. Попереду ще чимало звершень, цікавих проектів, матеріалів, тем і героїв. Але сьогодні «КП» дякує усім, хто допоміг газеті стати героєм, хто долучився до свята і зробив його незабутнім для старшого і нинішнього поколінь газетярів, а заразом і гостей.

Розчулені, щирі, раді зустрічі… Саме такими емоціями переповнилася обласна філармонія, коли на столітній ювілей «КП» зійшлися і з’їхалися колишні працівники газети.

– Дякуємо вам, що всіх нас зібрали. Це неймовірна, надзвичайно приємна зустріч. Наче повернулися у ті роки, коли ми всі були разом в одному колективі, робили спільну справу, – раділи газетярі.

За столітню історію «КП» через неї пройшли чотири покоління журналістів. Але, не зважаючи на поважний вік, сьогодні її наповнюють молодістю, енергією і заповзятістю семеро одержимих спільною ідеєю працівників.

– Це неймовірні люди, які творять сучасну, оперативну і смачну газету. Такою вона залишатиметься і надалі, – представила команду однодумців директор «Кіровоградської правди» Олена Данилишин.

Чимало вітань прозвучало на адресу газети й від гостей.

 

02105 02108

– Треба, щоб журналісти ставилися до слова, як до кришталю, а влада розуміла, що у тій кришталевій прозорості видно всі її діяння. Бажаю, щоб «Кіровоградська правда» ще багато років доносила правдиво і об’єктивно інформацію до свого читача, – звернувся голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко й подарував колективу символічне кришталеве перо.

«Вітаючи «Кіровоградку» зі столітнім ювілеєм, насамперед вітаю вас, сьогоднішній колектив, завдяки якому вона дожила до цієї поважної дати. Хто в нашій редакції пережив початок дев’яностих, той розуміє всі труднощі, з якими газета стикається сьогодні. Тому без перебільшення: ви не просто молодці – ви справді героїчні працівники нашої журналістської ниви. Мужності вам, натхнення і відчутної допомоги засновників та читачів!», – побажав у вітальній телеграмі колишній головний редактор газети Михайло Пісковий.

 

02104 02103

Душевне, щире і натхненне свято об’єднало кілька поколінь газетярів, гостей, партнерів і друзів «КП». Без сумніву, без них таке свято було б неможливим. Сльози радості і неймовірне хвилювання у всіх присутніх викликали музичні номери, які подарували «КП» герої публікацій, а нині справжні друзі – вихованці кіровоградських спецшкіл №1 і №3, обласного центру дитячо-юнацької творчості. Особлива подяка за допомогу на найвищому рівні в організації свята директору обласної філармонії Миколі Кравченку та його колективу, директору департаменту культури, туризму та культурної спадщини Валентині Животовській, командуванню та особовому складу 3-го окремого полку спецпризначення та багатьом іншим.

– Ви навіть не уявляєте, яке щастя і неймовірні емоції подарували нам, колишнім працівникам редакції, – поділилася враженнями Олена Васильченко. – Сьогодні констатували факт, що газету за сто років творили чотири покоління журналістів. Так от, ви – сьогоднішні журналісти – і є тим наступним поколінням, яке нестиме слово правди читачам. І поки газету читатимуть, доти ваша праця буде потрібною. Хай стільки ж залишається нев’янучим ваше слово!

 

02109 02106

фото: Олеся Присяжна, Микола Цуканов та із соцмережі

Більше фото за посиланням

e-max.it: your social media marketing partner