«КП» із друзями збирає подарунки для вихованців інтернату

,

01656«КП» не зраджує своїй благодійній традиції і разом із друзями готує маленьке диво для особливих дітей до дня Святого Миколая. А ще запрошує усіх небайдужих долучитися до акції «Диво під подушку» і приносити в редакцію конструктори, пазли, настільні ігри, які порадують вихованців спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату з села Рівне Новоукраїнського району.

– Проведення благодійних акцій для дітей для нас стало уже традицією. Варто згадати «Іграшки рятують життя», «Привітай дитину з днем народження», «Дитина шукає родину»… Не можна словами передати емоції, які випромінюють дитячі очі в момент отримання допомоги, чи подарунка на день народження. Втім це не лише радість для дітей, це неймовірне натхнення для нас, журналістів. Саме тому хочеться аби таких соціальних проектів було більше і люди до них активніше долучалися, – говорить головний редактор Любов Попович.

Ініціаторами і партнерами акції також стали давні друзі «КП» – директор підприємства «Кіровоградхліб-2014» Владлена Умнова та регіональний представник медтехніки «OMRON» Наталія Котлярчук.

– Заклад, який ми обрали, опікується дітьми з особливостями розумового розвитку. Відтак вирішили збирати такі іграшки, які допоможуть їм цікавіше і з користю проводити дозвілля – це пазли, конструктори усіх можливих видів… Тож якщо ваші діти вже виросли, а іграшки залишилися і вони в хорошому стані, приносьте їх до редакції. А в день Святого Миколая – «КП» передасть їх вихованцям інтернату, – зазначає директор газети Олена Данилишин.

Збір триватиме до 18 години 18 грудня.

Редакція «КП» заходиться за адресою: вул Чикаленка,1а (колишня Медведєва), бізнес-центр «Elisavetgrad», офіс 420.
e-max.it: your social media marketing partner