До Кіровограда на конференцію з’їхалися провідні кардіологи

,

В обласному кардіодиспансері відбулася науково-практична конференція на тему боротьби з серцево-судинними захворюваннями, на яку з’їхалися провідні вітчизняні кардіологи, сьогодні, 18 червня.

Медики обговорили сучасні методи діагностики та лікування серцево-судинних захворювань, а також доступність отримання медичної допомоги.

– Ми не вперше проводимо конференції разом із науковими співробітниками Інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова. Спеціалісти, які на неї приїздять, мають світовий рівень. Вони не тільки беруть участь у таких заходах, аби розповісти щось нове, а й проконсультувати хворих. У Кіровоградській області доволі високий рівень серцево-судинних захворювань. Тому є над чим працювати. Ми з колегами об’єднуємо свої зусилля, щоб максимально попередити епідемію серцево-судинних захворювань, – зазначила головний лікар обласного кардіологічного диспансеру Анна Сухомлин.

Такий просвітницький проект стартував торік у вересні у Черкасах. Спеціалісти вже здійснили поїздки до близько двадцяти регіонів.

Ініціаторами та організаторами проекту стали Національний інститут серцево-судинної хірургії імені Амосова НАМН та Асоціація серцево-судинних хірургів України.
e-max.it: your social media marketing partner