Шестирічний малюк зі Слов’янська відсвяткував свій день народження на Кіровоградщині

,

Минулої п’ятниці посадовці з Новоукраїнської райдержадміністрації влаштували свято багатодітній родині біженців зі Словянська, привітавши шестирічного сина Богдана з днем народження.

Молоде подружжя, яке вимушене було покинути власну домівку і переїхати на Кіровоградщину, виховує трьох дітей. Найменшій донечці лише місяць.

– Нас дуже добре зустріли, перейнялися нашою бідою і постійно підтримують, цікавляться проблемами, - каже багатодітна мати Лілія, дякуючи за допомогу та небайдужість.

Чоловік Лілії розповідає, що вже працевлаштувався. Тепер він, кваліфікований екскаваторник, трудитиметься на одному з Новоукраїнських кар’єрів.

– У першу чергу ми намагаємося узгодити питання з подальшим проживанням та працевлаштуванням переселенців. Вирішенням цих питань займаються усі відповідні служби району. Це і оформлення усіх необхідних виплат, і надання матеріальної допомоги, оздоровлення дітей, соціальний супровід та інше. Багато питань вирішується завдячуючи і місцевим підприємцям, які вкотре протягують руку допомоги постраждалим зі східних областей України, – зазначає заступник голови Новоукраїнської райдержадміністрації Віктор Куртичан, додаючи, що до району приїхало вже п’ять родин із зони АТО.
e-max.it: your social media marketing partner